Saturday, 12 May 2012

Already finish my study !!!!


Assalamualaikum . . .
Holla Olls =.= mak ai macam tak pergi sekolah pulak eja all camtu kan . BTW Honey nak bagi tahu yang Honey sudah habis belajar di Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) .  Serioulsy Honey tak percaya yang Honey dah habis belajar selama tiga tahun ^_^ congrats to me =__= ni lagi sorang , tak malu ke wish kat diri sendiri . ahh tak kisah lah sebab Honey proud with myself  ^__^ tak salah rasanya kalau happy untuk diri sendiri . Yang paling happy sekali ialah mama Honey . dia yang paling happy bila Honey dah habis ni . Harap Honey dapat banggakan dia even banyak perkara yang Honey sakitkan hati dia . Sorry mum coz im not pretend to be like that . Im sorry and i hope that you still with me until end of my life mum . Love you mum ♥ Harap-harap grad nanti , orang yang Honey paling nak ada dengan Honey ialah mama, my Love Skyripter and also my sweet sista Iema . Tak ada orang lain yang ada dengan Honey time Honey susah, diorang je yang ada dengan Honey time Honey perlukan tempat mengadu selain my friend . Thanks all . You all wajib datang bila Honey convo nanti okay . BTW, alhamdulillah sangat-sangat sebab Honey still kuat semangat untuk teruskan hidup ni even macam-macam dugaan hidup yang datang . Syukur Ya ALLAH . I think enough for today . Take care of you self , Love ya !
Wassalam ♥

0 comments: