Monday, 14 May 2012

Moist Chocolate Cake !!

Assalamualaikum my dear ..
hari ni Honey tak ada kerja sepanjang hari so malam ni Honey decide nak buat kek . Honey bagitahu mama nak buat kek, mama kate go ahead . Dengan semangat waja Honey sediakan bahan-bahan nak buat kek . Hoho akhirnya berjaya jugak buat kan . Tapi tak tahu lah sedap or tak sebab belum rasa . Nak rasa pon macam sayang je sebab lawa sangat =__= perasan kan . Ekekekeek ni lah hasil dia setelah bermandi peluh membuat kek coklat nih  . Cantik tak =__= ni mana nya syok sendiri . Tabur rice tak ingat dunia . Sekian Wassalam ^__^

0 comments: