Saturday, 10 March 2012

.. Surat Dari Dia Untuk Ku ..

assalamualaikum sayang..

DoK watpe 2??mesti lah tenga bace surat nih kan...huhuhuh...sayang..saya rindu sangat kat awak..
tiap2 malam saya teringat kat awak..xtau la angau kot nih =,= ape la kan. .. tu pom nak
angau...bukan jao pom awak..anytime bole sampai..ye dok??act,saje je nak bagi surat cinta nih .. :P
xpena bagi kat awak kan..huhuhuh..awak,seriosly saya sayang awak sangat2..bukan nak cakap saje2
tapi ati saya nie dah xde org len bole ganti .. xtau la lau awak xde cmne...nak2 awak blaja jao2..
saya takusebenarnye...cam mummy pena tanye kat saya dulu "xtakot ke amir blaja jao2"?saya
pon kate la X...tapi sebenarnye saya takot sangat2...takot awak berubah hati..
xpelah,lau ade jodoh nati bersame gak kan..... :D

awak...,mummy pena kate gak awak nk g blaja kat France lau xsilap...ingat2 lupe lak..
lau bole saya nak ikot awak skali..xnak jau gan awak tau :( ntah mcm mane la law awk xde nati...
sumpah xsanggop :( saya rela xde lau awak jao dari saya :( ..
tapi xpela....tu semua kehendak mummy or papa awak.. jangan hancurkan hati diowang k..
awak...awak la satu2 nya laki yang pndai ikat ati saya..
slama ni,saya terok sangat,...Then sejak kenal awak saye berubah...thanks awak...
saya dapat tau awak pon berubah sebab saya kan :D 
i hope semua nie kekal...and i really hope that yang perasaan awak kat saya
xberubah even ape pon jadi....

saya xmarah awak nak kawan gan sape2 pon...tapi yang saya tau,awak bgtaw la sape
yang awak kawan 2 k..saya nie memang  kuat cemburu taw :3 .. saya ngaku ..
lau awak rimas ngan prangai saya awak bgtaw k...saya try ubah...
dah xtau nak cakap ape lagi dah ...act,mmg byk nk saya luahkan...
tapi entah la ...tersekat lak semuanya...maybe sebak kot :P
errr..ok saya xnangis kay...tahan lagi nih....
tiap kali saya rindu awak,saya mesti tengok gamba awa kat lappy saya nih...
pastu dengar lagu kite..kompem menangis :(
tapi yang peliknyer..saya makin berisi...unbelievable...saya memang hepi sangat dapat awak
dalam hidup saya..lau x saya tak naik berat badan camni kan...huhuhu...
thanks...sampai mama saya pon kate "bahagie sangat lettew"
nothing 2 say la just sending a smile 2 her .. :P

Lastly awak,lau g ane2 pom jangan nakal2 tau...ingat la saya kat sini...
lau nakal2 pom ngan saya xpe .. :P
awak...pomis tau jangan tingalkan saya...lau tinggal gak xtau la nk cakap ape...
xde dah saya sekarang ni...maybe awak akan jumpe saya lagi tapi bukan saya yang awak kenal skrg...

Ok la sayang....cam penat je nak taip banyak2 nih...saya tau awak pom penat nak bace kan....hehehehe...taking care my love...
wishing u have a nice day..
love u so much sayang...
bubyyee :D
assalamualaikum ..
..EYKA SAYANG AMIR..

0 comments: