Thursday, 12 January 2012

White Gold VS Yellow Gold ??

Assalamualaikum !!

Pelik tak dengan tajuk tu ? Exactly Honey memang minat gila dengan White Gold . Nak tahu sebab apa ? Sebab tak boleh nak gadai =.= alasan munasabah tak ? kuikuikui . Bila fikir-fikir balik , kalau White Gold tu datangnya dari orang yang kita sayang , buat apa nak gadai kan ? Contohnya as cincin tunang or kahwin . Tak kan nak gadai . Kan tu cincin perhubungan kita . Err betul ke ni . What ever lah tapi seriously memang minat sangat dengan this white gold .

Kenapa tak minat emas kuning ? Sebab dah macam mak datin je kalau pakai emas kuning nih =.= entah lah lain orang lain citarasa kan . Tak salah kan kalau emas putih buat hantaran ? Rasanya harga emas putih lagi mahal daripada emas kuning . Agaknya emas kuning ni jelous kot dengan emas putih . Kuikuikui . Here some picture of white gold that im talking about .

Beautiful right ? ^_^ sayang i want thissss ringgg ♥

Ni pulak salah satu gelang tangan emas putih @_@ lawa sangat . Sayang I want this alsoooo !

Ni rantai emas putih . Fuhhh ! Hope dapat complete set dari buah hati ^_^ sayang sila lah botak kepala tu yee

 Subang Emas putih ^_^ 

Tu lah dia serba sedikit gambar White gold . For me , lebih baik simpan daripada nak gadai harta kita ni kan . Tak sayang ke nak jual barang daripada orang yang tersayang ? Haissshhh . Rugi tol nak jual . Tak meriah hidup . Tu lah orang kata , perempuan dengan permata tak dapat dipisahkan =.= betul ke ayat aku nih . Apa-apa pun , tak kisah lah . Yang penting hati , kasih sayang tu yang mahal . Hubungan yang diikat dengan rantai kasih sayang mesti kekal sampai bila-bila kan ^_^

Assalamualaikum . . 

0 comments: