Sunday, 8 September 2013

Assalamualaikum ...

Hai readers, haihh entah lah kenapa dengan Honey malam ni pon tak tau . Nak marah je kan . Reason dia ? Ada lah . Fine ! Honey tak suka lelaki yang anggap perempuan ni murah ! Ye memang perempuan boleh layan korang punya gatal tapi tak bermakna perempuan tu nak gadaikan maruah dia ! Seriously benci kot dengan lelaki macam ni . Kalau ada lelaki macam ni baik mampos cepat . Sebab dia buat dunia jadi hancur -_- Fine and now i'm ok :3 remember for all boys . Do not take girls as your toy . 

Wassalam ...

0 comments: