Thursday, 29 December 2011

♥ I'm Back !!

Salam semua .. 
Woot woot !! Sorry about this late information . Honey terlibat dalam kemalangan  but now i'm fine . dah keluar hospital dah . Thanks to that person that always worried about me . My Mr Skyripter =) sayang you lebih la macam ni . Dagu kene jahit dia kali , dalam dengan luar . Sakit ni biasa lah . Sikit je ni . Lama-lama nanti ok lah ni . But my gigi is not ok . All of them are longgar right now! Just boleh makan bubur je . Nasib lah my Mum rajin nak layan anak dia ni , kalau tak , ape lah yang Honey nak makan ^_^ Ok lah rasanya sampai sini dulu Honey berceloteh . Sebab tengah tahan sakit gigi pulak nih  =_=  nak kene cabut jugak gigi ni . Tunggu lah sampai mulut dah boleh buka luas , abih lah gigi ni .
Pray for my health okay ^_^ Thanks my peeps .. Love ya

CC : Thanks to my Love mr Sky ^_^ ♥

0 comments: