Thursday, 24 May 2012

White GolD Makes ME CrazY ^__^

Assalamualaikum . . . 
HAishhhh tengok tajuk pon dah tau kan Honey nak cakap pasal apa . WHITE GOLD !!
OMG seriously Honey sangat-sangat menggilai this white gold . Sebab apa? Sebab dia lawa dan memikat hati Honey ^__^ Dah boleh bajet dah ni untuk kawen nanti =__= hamboi bukan main gatal lagi kan . ekekekek ok lah Honey tak nak cakap banyak . Meh nak show something yang Honey amik ni . Gamba ni Honey amik dari website VIVO . Kira nya ViVO ni keluaran termahal lah diantara semua brand yang ada . Honey tengok harga dia pon Honey terkejut sebab lawa sangat =___= faham-faham lah kan kalau lawa tu apa maksud dia . 

Yang atas ni adalah one of VIVO that is earring . Agak-agak berapa harga untuk satu earring ni ? Hehehe jangan tak percaya sebab tengok bentuk dia pon lawa kan ? OK lah harga for this earring is RM1002.43 @__@

Ok this is buah rantai =__= lawa tak ? Harga untuk ni pulak ialah RM1444.68 . Cun tak harga?ekekek jangan tak percaya pulak sebab seriously memang lawa ^_^

Ni pulak ialah gelang tangan . Sweet sangat bentuk dia. Harga untuk gelang ni pulak dalam RM3164.54 . Mahal kan ? Fuhhh kalau lah ni jadi milik Honey, gila agaknya =__= tido malam memang mimpi mende ni je lahhh .

Last picture ni adalah Ring . suitable for wedding . memang suitable sangat-sangat sebab cincin ni sesuai untuk pasangan pengantin. Honey rancang nak cincin camni . Kalau dapat ni, bertuah la kami ^_^ kan abg sky =_= sejak bila lak abang ni . Harga for this couple ring is RM7985.06

Anggaran untuk semua yang Honey show off kat atas tu about RM13,596.71 .Erkk mahalnya. Huh botak pale nak pakai mahal-mahal camni kan . Tapi si dia kata, bukan selalu nak mewah camni sebab kawen pon sekali seumur hidup. Betul tak? huhuhuh thanks sayang. Hope apa yang kita nak ni akan tercapai kan. Ok lah rasanya dah cukup kot Honey mepek ni . Marah pulak si Sky ni Honey mepek bukan-bukan. Err i hope I tak Mepek okayyyy !
Wasalam ♥

0 comments: