Saturday, 19 May 2012

tiga hari bersama !

- assalamualaikum semua -

adoii...da lame nau x update blog nih...law dulu astik saye je yang mekak kat cik honey,
tp skrang saye pulak yang die mekak kan sebab saye pulak lame da xupdate blog nih...
hohohoh...ape pon xbole la....maap yer awok yer...hohoh..al maklum la sibok bekerje je sekarang nie xsempat pulop nok mengupdate belog nih :3 maap3x :D
okay....meh sini nak cite sikit... walaupun sejak2 nie mcm2 hal berlaku, 
tp ade satu hal nie yang cik sky xkan lupe ... 
tiga hari suntuk bersame cik honey kite nih...
perghhh memang sonok kan sayang...
rase cam dunia nie milik kite jer kejap...hambooii!!!
hahaha....kidding only....pape pon mmg cik sky hepi sgt2 time 2...
buat kerje umah same2angkat tu angkat nie...sampai penat nak bukak mate pon xlarat dah masing2...
btw cik sky saje jer nak buli cik honey sebenarnye...erkk..BIG PADAN!!
hohoho...btw...xkisah la penat tu semua kan....tp mmg best dpt spend time lame2 gan cik honey..
bile dah abes da tiga hari 2, bile nak anta cik honey nie balik...berat je rase hati ni...
sedihh woooo...cam xnak bagi balik pon ade...kang xpepasal jer mama cik honey telan cik sky nie kan...hahaha....
tp xpela...ape bole buat...nty da nikah 24 jam je ngadap...hahahah...jagan bosan suda yer cik honey!
hope nty ade lg pluang kite bole spendtime lame2 lagi ea sayang....
ok lah...penat  lak nk naip nih... :P
insyallah panjang umur nty cik sky update lg belog nie yer....
ok semua...dadadididudu....jumpe lagi....

- assalamualaikum -
- skyripter with love myss honey -

0 comments: