Wednesday, 11 January 2012

Dating !!

Assalamualaikum . . .

Sekali dah kene sound ngan Mr Sky , terus terupdate blog nih =.=
I've got something to share . Hari sabtu bersamaan 7/1/2012 I keluar dating dengan buah ati jantung limpa hempedu =.= ape lagi nak panggil dia nih . Tapi paling suka nak panggil dia "Telo" . kuikuikui tak taw nape . Dalam pukul 11 kot kalau tak silap Honey , dia datang rumah pick me then Honey ajak dia pergi bayar bil internet . After that dia ajak jalan-jalan kat Dataran Pahlawan . Agak-agak dah bosan Honey ajak g Mahkota Parade lak . Saje buang mase kan . Release stress . Then , kat MP tu sempat la teman dia main game =.= 
Sempat la juga snap beberapa pic kan .

ni lah dia buah ati pengarang jantung hati limpa I tuh =.= siap pakai sweater . Ingat obesi ke .

Malu-malu kambeng =.= kambeng pon taw senyum la

Lepas dah bosan jalan-jalan kat MP tu , we decide untuk balik kat DP . Just spent time at kolam ikan yang penuh dengan ikan besau-besau =.= kalau bako ikan tu memang sedap . beso sangat ikan tu . Tapi Honey tak sempat nak snap ikan tu , ikan tu malu-malu pula =P

Ni lah dia ikan yang tak berapa nak malu tu . Yang lain tak dapat dikesan !

Kitaorang duduk agak lama jugak la sampai panas batu tu =.= (padahal muntot tu memang suke kentot !) So, cite-cite la tentang apa-apa pun yang tersurat dan tersirat dihati ini . Cewahhhh ! Poyo kau nyah ! Actually , he is my lover , he is my spirit , he is my soul and he is my all ! I love him !

Here is me =.= damn ! muka mintak penampo ke hape nih . 

Here is my Love ! malu =.= kononnnnn . 

Fuhh . Agak lama jugak kitaorang dok situ . Tapi disebabkan dah terlalu ramai yang dok usya kitaorang kat situ , we decide tuk naik kat kota perang ^_^ bangunan A ' Famosa . Korang ade =.= tak de kan . Kuikuikui . Seriously best sangat angin kat atas tu . Kalau boleh bentang tilam pastu ade bantal peluk , pergghhhhh confirm nyenyak ^_^ ade pulak uncle yang dodoikan pulak tu . Best kot uncle tu main gitar . Tergoda kejap =) Tapi tak sempat nak usya gambar uncle tu . Tak pe lah lain kali masih ada kan .

=.= sayang kenapa muka U tu malu sangat ?


Tempat yang penuh angin ^_^ dapat tidur kejap pon jadi lahhhh =.= ngantuk sangat 

About an hour if I'm not mistaken kitaorang duduk situ . Agak-agak dah bosan , turun lah balik kat DP tu . Then , start motor duduk tepi pantai pulak =.= boleh jadi daging salai dok tepi pantai tu . Bengong betul sayang I nih . Dok situ pon tak lama about an hour juga kot .

Mate I macam terjuling sikit =.= pehal lak neyhhh !

Dalam pukul 6 , kami pun gerak balik . Macam biasa dia kene hantar Honey balik rumah . Sedih nye tak dapat berkepit lagi =.= haishhhh . Geram betul ! But never mind coz I'm happy that day ^_^ Thanks sayang . I hope that we will be together forever . Manja sayang Baby taw ♥

Assalamualaikum . . .

0 comments: